Badmode van M&N Bodyfashion

M&N Bodyfashion biedt een ruim assortiment badmode voor iedere vrouw. Of je nu op zoek bent naar een badpak, een bikinibroekje, een bikinitop, een tankini of beach accessoires, bij M&N Bodyfashion vind je het.

Merken

Alle merken

Categorieën

Badpak

Een badpak is een perfecte optie voor elke vrouw die niet alleen comfortabel wil zitten maar ook graag gezien wil worden. Bij M&N Bodyfashion vind je badpakken in verschillende kleuren, stijlen en maten, zodat je altijd een badpak vindt die bij je past.

Bikinibroekjes

Voor een strandlook die sexy en vrouwelijk is, kun je bij M&N Bodyfashion terecht voor bikinibroekjes. Ons assortiment biedt een grote variëteit aan kleuren, stijlen en maten, waardoor je altijd de perfecte bikinibroekjes vindt.

Bikinitops

Voor een perfecte strandlook is een bikinitop een must. Bij M&N Bodyfashion vind je een enorme selectie bikinitops voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een effen top of een top met print, je vindt het hier.

Tankini

Een tankini is een veelzijdige optie voor een zomerse dag aan het strand. Bij M&N Bodyfashion vind je een grote selectie tankini’s in verschillende stijlen, kleuren en maten, waardoor je altijd de perfecte tankini vindt.

Beach accessoires

M&N Bodyfashion biedt ook een grote selectie beach accessoires. Of je nu op zoek bent naar een strandtas, een strandlaken, een strandhoed of een strandparasol, bij M&N Bodyfashion vind je het allemaal.

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?