Retourneren

U heeft een bedenkperiode van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Klik hier voor een retourformulier.

Verder zijn er aanvullende retourvoorwaarden:
Pas een broekje over je eigen broekje heen en natuurlijk mag je de artikelen passen, maar niet dragen.

Kwetsbare artikelen zoals panty’s en artikelen die op de huid geplakt  worden en artikelen waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Artikelen die gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar en wij zullen  daarvoor waardevermindering in rekening brengen. Indien je een artikel in enige vorm beschadigd, vies maakt of op wat voor manier ook onverkoopbaar retourneert, kunnen we de daardoor ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag.
Het artikel retourneer je in de oorspronkelijke verpakking. Let op: Het verwijderen van kaartjes en labels is onnodig voor het passen van de artikelen. Op het moment dat deze verwijderd zijn levert dit een aanzienlijke waardevermindering op die doorberekend kunnen worden aan de klant. De ontstane waardevermindering wordt dan verrekend met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

Je kan voor het kenbaar maken van een herroeping ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping maar dit is niet verplicht. Dit formulier vindt u als bijlage bij onze algemene voorwaarden.

Het retourneren van de bestelling is voor kosten van de consument. De consument is verantwoordelijk voor het retour sturen van een pakket én voor de bewijslast. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend of met verzekerservice terug te sturen. Het is ook mogelijk om te retourneren in onze winkel. Houd er wel rekening mee dat we geen contant geld teruggeven, maar dat het aankoopbedrag teruggestort zal worden op je rekening. Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen of een nieuwe aankoop te doen in de winkel.

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!