Cyell

Het verhaal van Cyell begint in het jaar 1994 aan de keukentafel van Cynthia en Ella. De vrouwen hebben het over alles waar vrouwen graag over praten, zo ook over vakantie. En over badmode.. omdat er in die tijd weinig badmode was waar zij echt enthousiast van werden. Het idee van Cyell was geboren.

Heerlijk merk

Het merk Cyell werd een feit en is stijlvol en verre van saai. De iconische prints zijn opvallend maar niet schreeuwerig. De kwaliteit en pasvorm is ideaal voor de Nederlandse vrouw en dat maakt het een heerlijk merk. Het is tevens erg leuk om de stuks te mixen en te matchen.

Swimwear ten top

Nu zo’n 25 jaar later wordt Cyell nog altijd met veel plezier gedragen. De swimwear collectie is hartveroverend. Kies voor iets wat goed bij jou past, kies voor Cyell.

Sleepwear

Cyell beschikt naast badmode ook over prachtige sleepwear. Deze sleepwear collectie is met passie gemaakt van de fijnste materialen en met de mooiste designs.Het zijn comfortabele en stijlvolle stuks waarin je zult stralen. Binnenkort kun je het prachtige aanbod in onze webshop verkennen.

Andere merken

Benieuwd naar andere mooie badmode? Neem een kijkje tussen onze aanbod en gun jezelf iets moois.

PrimaDonna

PrimaDonna

Beachlife

Beachlife

Calvin Klein

Calvin Klein

Lingadore

Lingadore

Aubade

Aubade

MiracleSuit

MiracleSuit

Anita

Anita

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!