Sensueel

Onze sensuele lingerie is prikkelend, mooi en zwoel. Je kunt ze dragen op speciale momenten, of omdat je elke dag de mooiste versie van jezelf wilt zijn en jij je er op en top vrouw in zal voelen.

Merken

Voorbeelden van onze sensuele merken zie je hiernaast. We verkopen deze merken met veel liefde in onze winkel en binnenkort ook in onze webshop!

PrimaDonna

Gelukkig komt goede steun niet zonder een mooie stijl. Het is namelijk zo dat ‘mooie’ setjes vaak niet in alle maten voorkomen. Dit is precies waar PrimaDonna het verschil in maakt. Indien je op zoek bent naar een meer sensueel setje voor de vollere boezem is ook hier PrimaDonna uitermate geschikt voor.

Meer PrimaDonna

Aubade

Aubade is een merk wat wij met veel plezier en liefde verkopen. Het is een merk wat vrouwen een sensueel gevoel geeft en zich op en top vrouw laat voelen. Eigenlijk smelt vrijwel iedere vrouw voor Aubade, wat wij maar al te goed begrijpen. Wil je jezelf of je partner verwennen? Neem dan snel een kijkje tussen de stijlvolle series.

Meer Aubade

Mey

Onze klanten houden van Mey en dat begrijpen wij maar al te goed. Mey is een zelfbewust merk met enorm veel ervaring. De kwaliteit is uitstekend en de sensuele items zijn verleidelijk mooi. Made with love and passion (and it shows).

Meer Mey

Marie Jo

Marie Jo is lingerie met passie. Marie Jo begrijpt als geen ander hoe een setje hoort te zitten. De perfecte fit en kwaliteit zijn onderdeel van het DNA van Marie Jo. Marie Jo is eigenlijk onmisbaar in jouw lades door de verrassende stoffen combinaties, sensuele kant en prachtige tinten. Uiterst vrouwelijke lingerie met karakter!

Meer Marie Jo

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is lingerie met lef!  De setjes van PrimaDonna Twist geven je grotere cupmaat de allerbeste steun én een supertrendy look. Voel je verleidelijk in fashionable kantdessins een lust voor jouw oog of die van een ander.

PrimaDonna Twist

Op je mooist

In onze sensuele lingerie voel je je supervrouwelijk en natuurlijk is het ook niet verkeerd dat jouw partner je op jouw mooiste vindt. Ben jij benieuwd naar al het moois? Bezoek ons dan in de winkel of bestel snel jouw items in onze bijna online shop.

Ontdek ons assortiment

Benieuwd naar onze andere categorieën? Bekijk ze hier.

Comfortabel

Comfortabel

Sportief

Sportief

Elegant

Elegant

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?