Charlie Choe

Charlie Choe is ons nieuwe merk en zij maken de meest heerlijke pyjama’s. Zij vonden jaren geleden dat er maar geen leuke, hippe nachtkleding was met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus besloten zij de stoute schoenen aan te trekken, hun banen op te zeggen en pyjama’s te gaan ontwerpen.

 

Charlie Choe

Charlie Choe heeft eigenlijk in een kleine tijd een groot succes gekregen. Het merk wordt steeds bekender en geliefder. We hebben gemerkt dat er in onze winkel veel vraag naar het merk is. Wij kunnen dan ook niet wachten om het jullie te laten zien en voelen.

Nachtmode in huis

De nachtmode van Charlie Choe is fijn, comfortabel en bovendien is het design prachtig. Nachtmode wordt steeds meer niet alleen in bed gedragen. Je draagt het ook heerlijk thuis achter je laptop of op de bank. Wil jij je ook knus en heerlijk voelen in je nightwear?

Meer moois

In onze winkel hebben we de meest heerlijke nachthemden, pyjama’s, huispakken en meer. Ons assortiment is zacht, comfortabel, knus en begeerlijk. Kom je langs om onze fijne merken te zien?

Nachtmode merken

Benieuwd naar meer stralende nachtmode? Neem een kijkje tussen onze andere merken en verruim jouw horizon.

Pretty You London

Pretty You London

Vitamia

Vitamia

Mey

Mey

Cyell

Cyell

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?