MiracleSuit

Trek een badpak aan van Miraclesuit en ‘’je lijkt 5 kilo lichter in 10 seconden’’. Dat is namelijk de tijd die je nodig hebt om het badpak aan te trekken. Voel je vrij en geniet van de fijne dingen in het leven en schitter in je Miraclesuit-badpak.

Geweldige pasvorm

De basis en de kracht van Miraclesuit is de geweldige pasvorm waarmee het zich onderscheidt van andere badpakken. Door de eigen gefabriceerde en gepatenteerde stof Miratex bevat dit badpak twee keer zoveel lycra als een ander badpak. Dit zorgt voor de unieke combinatie van hoge stretch en drie keer zoveel power.

Duurzaam en mooi

Een andere kwaliteit is dat het badpak de eerste 15 minuten 50% minder water opneemt dan een ander badpak en de chloorweerstand hoger is door de combinatie met extra lycra. Hiermee schaf je ook een duurzamer product aan.

Mooi en zelfverzekerd

Een Miraclesuit-badpak vormt op een comfortabele manier naar het lichaam, slankt af en verstevigt zonder je te beperken in je beweging. De stof of print is zo gedrapeerd of gerimpeld dat het accent niet op je buik maar op je taille of decolleté komt te liggen. Hierdoor voel je je in een Miraclesuit badpak mooier en zelfverzekerder.

Badmode ten top

De badpakken en tankinies zijn verkrijgbaar van de B tot een G cup en van maat 36 tot maat 54 en zijn het hele jaar verkrijgbaar. Miraclesuit is wereldmarktleider in corrigerende badpakken. Miraclesuit bestaat 25 jaar en is in Europa al 10 jaar het meest verkochte corrigerende badmodemerk.

Andere merken

Liever iets voor de man? Neem een kijkje tussen onze aanbod en zoek iets leuks uit.

Bjorn Borg

Bjorn Borg

Hom

Hom

Brunotti

Brunotti

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!