Elegant

Ons aanbod in de categorie elegant is alles wat je ervan verwacht. De lingerie is namelijk sierlijk, vrouwelijk, aantrekkelijk, charmant en gracieus. We merken dat vrouwen zich op en top vrouw voelen wanneer ze lingerie uit deze categorie dragen.

Merken

Voorbeelden van onze elegante merken zie je hiernaast. We verkopen deze merken met veel liefde in onze winkel en binnenkort ook in onze webshop!

PrimaDonna

PrimaDonna is er zoals de meeste van jullie misschien al weten voor de vrouw met een cupmaatje meer. Elke creatie van PrimaDonna is een ode aan de vrouw met de vollere boezem. Doordat de lingerie prachtig is, voelt iedere vrouw zich daar zelfverzekerd en mooi in. PrimaDonna haar elegante modellen zijn om door een ringetje te halen, zo mooi!

Meer PrimaDonna

Mey

Mey maakt kwaliteitsvol en sustainable ondergoed, dit doen ze al sinds het jaar 1928. Al decennia lang produceren zij alles zelf, denk vanaf het garen tot het afgewerkte product. Er is een mooi evenwicht tussen traditie en innovatie, waardoor duurzame bodywear een feit wordt. Het merk ademt elegantie.

Meer Mey

Marie Jo

Marie Jo is lingerie met passie. Marie Jo begrijpt als geen ander hoe lingerie hoort te zitten. De perfecte fit en kwaliteit zijn onderdeel van het DNA van Marie Jo. Wij verkopen dit merk volop in onze winkel. Onze klanten en team vinden Marie Jo daarom ook onmisbaar in je lingerie lade. Ook wat Marie Jo betreft hebben wij een adembenemende elegante collectie.

Meer Marie Jo

Aubade

Aubade is een merk wat wij met veel plezier en liefde verkopen. Het is een merk wat vrouwen een elegant gevoel geeft en zich op-en-top vrouw laat voelen. Eigenlijk smelt vrijwel iedere vrouw voor Aubade, wat wij maar al te goed begrijpen. Het merk specialiseert zich in luxueuze en verleidelijke lingerie.

Meer Aubade

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is min of meer het rebelse jonge zusje van PrimaDonna. Deze lingerie is comfortabel maar allesbehalve saai. Laat je verleiden door de meest comfy bh’s voorzien van een funky twist mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor je vollere borst.

Meer PrimaDonna Twist

Wij zijn snel online!

In onze winkel helpen we je graag met passen en geven we je alle aandacht om tot de mooiste en beste keuzes te komen. Online kun je (straks) natuurlijk ook erg goed slagen. Deze mooie categorie heeft voor ieder wat wils.

Ontdek ons assortiment

Benieuwd naar onze andere categorieën? Bekijk ze hier.

Sensueel

Sensueel

Sportief

Sportief

Comfortabel

Comfortabel

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?