Mey

Mey maakt kwaliteitsvol en sustainable ondergoed, dit doen ze al sinds het jaar 1928. Al decennia lang produceren zij alles zelf, denk vanaf het garen tot het afgewerkte product. Er is een mooi evenwicht tussen traditie en innovatie, waardoor duurzame bodywear een feit wordt.

Zelfbewust merk

Onze klanten houden van Mey en dat begrijpen wij maar al te goed. Mey is een zelfbewust merk met enorm veel ervaring. De kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend en de moderne designs zijn om blij van te worden. Made with love and passion.

Ontspannen met Mey

Mey heeft een nachtmode collectie waar je ook heerlijk in kunt relaxen. De fijne materialen, comfortabele modellen en de allernieuwste designs zorgen ervoor dat je je fijn voelt in deze nachtkleding. De stuks zijn ook erg leuk om af te wisselen met elkaar. Mix and match!

Comfort is key

Mey is een internationaal befaamd merk op het gebied van bodywear. Of je nu op zoek bent naar een mooi lingeriesetje, ondermode of fijne nachtmode dan ben je bij Mey aan het juiste adres. De kwaliteit van dit merk spreekt voor zichzelf en het bezorgt je een goede dosis aan comfort. Ook voor de mannen is Mey een heerlijk en goed merk.

 

 

Mey man

Ook de heren worden niet vergeten door Mey. Denk aan: ondermode, ondergoed, pyjama’s, zwembroeken en ook mooie basics. Ook altijd leuk om je partner mee te verwennen.

Meer heren

Andere merken

Liever meer voor de man? Neem een kijkje tussen onze aanbod en zoek iets leuks uit.

Bjorn Borg

Bjorn Borg

Hom

Hom

Brunotti

Brunotti

Calvin Klein

Calvin Klein

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!