PrimaDonna

PrimaDonna is er zoals de meeste van jullie misschien al weten voor de vrouw met een cup maatje meer. Elke creatie van PrimaDonna is een ode aan de vrouw met de vollere boezem. De lingerie is zo prachtig, iedere vrouw voelt zich daar zelfverzekerd en mooi in.

Steun en stijl

Het creëren van mooie, stijlvolle lingerie met de perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van PrimaDonna. Prachtige lingerie die perfect zit boost je zelfvertrouwen en geeft je een goed gevoel, over jezelf en je vrouwelijkheid. Dit is precies waar PrimaDonna het verschil in maakt.

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is min of meer het rebelse jonge zusje van PrimaDonna. Deze lingerie is comfortabel maar allesbehalve saai. Laat je verleiden door de meest comfy bh’s voorzien van een funky twist mét dezelfde ongeëvenaarde PrimaDonna-ondersteuning voor je vollere borst.

Meer PrimaDonna Twist

Stijl en snit perfectie

De badmode van PrimaDonna Swim is elegant, vrouwelijk en heeft een geweldige pasvorm, zoals we ook van PrimaDonna gewend zijn. Dat zie en voel je en daardoor kun je vol zelfvertrouwen de zon in. Shop bij ons de PrimaDonna badmode waarin je deze zomer zult stralen.

Voor vrouwen met een grotere cupmaat

Comfort en een modieuze look gaan hand in hand, ook als je een grotere cupmaat hebt. Het is PrimaDonna haar passie om alle lingerietrends waar te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat.

PrimaDonna Sport

PrimaDonna heeft tevens erg fijne sport collectie. Of je nu op zoekt bent naar een fijne sport bh, mooie lingerie of fijne badmode, PrimaDonna heeft het allemaal. De stoffen zijn zacht en heerlijk en het comfort van de items is optimaal. Zo weet je zeker dat je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over of je lingerie nog wel lekker zit tijdens jouw workout. PrimaDonna haar sport collectie zijn zoals je het verwacht van PrimaDonna, beter wordt het eigenlijk niet.

Andere merken

Benieuwd naar stralende badmode? Neem een kijkje tussen onze merken en verruim jouw horizon.

Cyell

Cyell

Anita

Anita

Marie-Jo

Marie-Jo

Aubade

Aubade

Calvin Klein

Calvin Klein

Lingadore

Lingadore

MiracleSuit

MiracleSuit

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!