Over ons

M&N Bodyfashion

Welkom bij onze (fysieke en digitale) winkel M&N Bodyfashion. Wij bestaan al sinds 2000 en je vindt ons in het gezellige centrum van Purmerend. We staan bekend om ons grote aanbod in lingerie, badmode, beenmode en homewear, voor hem en haar. Gepassioneerd en vol van liefde gaan wij te werk. We laten graag jouw lingeriewens uitkomen en willen je zelfverzekerdheid en comfort meegeven. Ons assortiment is erg breed met de mooiste merken. Benieuwd? Bezoek ons in de Dubbele Buurt 9!

Eigenaresse Marianne

In het jaar 2000 ben ik deze lingeriewinkel gestart. Dit deed ik vanuit mijn wens om mensen nog mooier te laten voelen dan dat zij al zijn. Fijne en goede lingerie is namelijk het mooiste wat je jezelf (of een ander) cadeau kunt doen. Ik geef mensen graag een stukje zelfvertrouwen mee, dit doen we door de beste lingerie op maat te adviseren. De juiste lingerie maakt namelijk een groot verschil voor je figuur en laat daarnaast je kleding mooier vallen. Hiermee helpen we jou met veel plezier.

Het team

Misschien ken je ons al of wellicht zijn sommige van onze gezichten voor jou nog onbekend. Hieronder stelt het team van M&N Bodyfashion zich voor. We staat graag voor je klaar en als

je een voorkeur hebt voor een lingeriestyliste die jou gaat helpen bel dan even naar de winkel, zodat we een afspraak met deze lingeriestyliste kunnen inplannen.

M&N Bodyfashion
Marianne
M&N Bodyfashion
René
M&N Bodyfashion
Anita
M&N Bodyfashion
Natascha
M&N Bodyfashion
Milou
M&N Bodyfashion
Darsia
M&N Bodyfashion
Anneke

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?