Aubade

Aubade is een merk wat wij met veel plezier en liefde verkopen. Dit merk bracht als een van de eerste lingerie op de markt met de gedachte dat zowel de vrouw als haar partner daarvan mochten genieten. Lingerie hoefde niet langer functioneel te zijn, maar mocht ook een vrouwelijke en sensuele uitstraling hebben. In de jaren 60 zorgde Aubade voor een kleine revolutie in de lingeriewereld.

Corsetterie-expertise

Aubade is elegant, sensueel, heeft een prikkelende uitstraling en een comfortabele pasvorm. Een vrouw die de lingerie van Aubade draagt is blij met haar lichaam, een tikkeltje ondeugend, stijlvol maar bovenal op en top vrouw. Ze geniet van het spel der verleiding.

Badmode

Eenvoudig en elegant, dat is de beste omschrijving voor de badmode van Aubade. De modellen zijn comfortabel en verleidelijk voor zwoele en zonovergoten zomers. Voel je zelfverzekerd in de badmode van Aubade.

Verleidelijk aanbod

Ben jij benieuwd naar Aubade? Ontdek het uitgebreide aanbod en laat je verleiden door onze mooie collectie. Voor nu kom bij ons langs in de winkel en heel binnenkort kan dat ook in onze online shop!

Andere merken

Liever badmode voor de man? Neem een kijkje tussen onze aanbod en zoek iets leuks uit.

Bjorn Borg

Bjorn Borg

Hom

Hom

Brunotti

Brunotti

Calvin Klein

Calvin Klein

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!