De Pas tas

De komst van Corona heeft ons geleerd creatief te zijn, je kunt wel stellen dat we dat nog meer zijn geworden. We hebben namelijk de Pas tas in het leven geroepen! Dit betreft een tas vol met moois om thuis te passen.

Hoe werkt dit precies? Indien je al klant bij ons bent nemen we een kijkje in ons klantensysteem. We kijken naar jouw maten en jouw aankopen. We stemmen samen met jou de inhoud van de Pas tas af en kunnen deze tas bij je thuis leveren. Je kunt dus lekker op je eigen gemak de items passen en voelen wat goed bij je past.

Ben je een nieuwe klant en wil je graag gebruik maken van de Pas tas? Dat kan natuurlijk ook! We overleggen jouw maten en wensen, zodat wij een fijn tasje voor jou kunnen samenstellen.

De Pas tas is speciaal voor mensen uit Purmerend en omstreken. Let wel: dit is een extra service. Het is natuurlijk altijd beter, gezelliger, leuker en fijner om zelf naar de winkel te komen en jouw items te passen. Wij kunnen je dan namelijk persoonlijk begeleiden zodat je altijd slaagt bij ons.

Woon je niet in de regio maar wil je wel erg graag wat bestellen? Neem dan een kijkje in onze (bijna!) webshop.

Trigger

Voor alle sloggi fans!!!
Wees er snel bij want de Sloggi Actie  3+1 gratis
is nog geldig tot en met zondag 12 December.
(Zolang de voorraad strekt)

Sloggi