Anita

Anita is een geliefd merk vanwege haar hoogwaardige lingerie, badmode en sportswear. Wij verkopen wij twee van Anita haar merken: ROSA FAIA en Anita. Allebei de merken hebben een aantal zaken gemeen: de kwaliteit is super, de pasvormen zijn optimaal en het comfort is verrukkelijk.

Een fijn assortiment

Anita beschikt over diverse collecties, denk aan: beha’s met en zonder beugels, slips, sportbeha’s maar ook prothesebeha’s. De items zijn stuk voor stuk erg comfortabel en daardoor staat je kleding vaak ook mooier.

Rosa Faia

Rosa Faia beschikt over elegante lingerie met kant en comfortabele beha’s, er zijn ook beugelloze varianten. Rosa Faia is ideaal voor vrouwen met een grotere cup. In onze winkel (en bijna webshop!) verkopen we veel grotere maten.

Tijdloos en elegant

Bij de collecties van Anita wordt er veel waarde gehecht aan producten die trendy en elegant zijn. Tijdloze elegantie vindt Anita erg van belang. Op die manier voel je je niet alleen op dit moment, maar ook in de toekomst mooi in je lingerie.

Sportlijn

Anita beschikt over een sportlijn die uniek is. De sportbh’s zijn erg fijn en geven perfecte steun en comfort tijdens iedere sport naar keuze. Naast fijne sportbh’s beschikt Anita ook over leggings met een massage power. Hierdoor wordt sporten stukken aangenamer voor onze benen. Benieuwd naar deze sport collectie? Ze zijn erg geliefd in onze winkel.

Anita (prothese) Care lingerie

Dankzij speciale materialen en bijzondere aangepaste modellen zijn de Anita care borstprothese beha’s functioneel en modieus tegelijkertijd. De geïntegreerde hoesjes geven borstprothese optimale ondersteuning.

Andere merken

Benieuwd naar meer stralende stuks? Neem een kijkje tussen onze andere merken en verruim jouw horizon.

Mey

Mey

PrimaDonna

PrimaDonna

Marie-Jo

Marie-Jo

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?