Heren

Laten we de heren niet vergeten, ook voor hen hebben wij veel comfortabels en moois. Denk aan: ondermode, ondergoed, pyjama’s, zwembroeken en meer. Verwen je man, vader, of natuurlijk iemand anders met een mooi cadeautje voor hem. Ons assortiment bestaat uit diverse bekende merken.

Mey

Mey maakt keuzes maken tussen de mooie items moeilijk. Het is een heerlijk merk waar zowel mannen (als vrouwen) hun lades vol van willen hebben. Voor de heren is het assortiment breed. Ontdek verschillende kleuren, pasvormen en patronen in de meest comfortabele stijlen. De materialen zijn zacht en bovendien duurzaam. Hier heeft de man lekker lang plezier van.

Hom

Een ander merk waar wij verliefd op zijn betreft het modieuze merk Hom. Dit Franse merk heeft het grootste scala van de mooiste items voor mannen. Ben je op zoek naar een gave zwembroek? Grote kans dat Hom jouw beste vriend is. Qua shorts doen ze het ook erg leuk, we love it en we denken dat jij dat ook zal doen!

Hom

Björn Borg

Uitgegroeid tot een internationaal modemerk is Björn Borg er voor iedere man en elke gelegenheid. De kleurrijke collectie ondermode van Björn Borg wordt gemaakt van de beste kwaliteit voor fans over de hele wereld.

Andere merken

Benieuwd naar meer stralende herenmode? Neem een kijkje tussen onze andere merken en verruim jouw horizon.

Brunotti

Brunotti

Calvin Klein

Calvin Klein

Taubert

Taubert

Freegun

Freegun

Unico

Unico

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?