Björn Borg

Uitgegroeid tot een internationaal modemerk is Björn Borg er voor iedere man en elke gelegenheid. De kleurrijke collectie ondermode van Björn Borg wordt gemaakt van de beste kwaliteit voor fans over de hele wereld. Eigenlijk heeft vrijwel elke man wel een Björn Borg in zijn kast liggen, en dat begrijpen wij maar al te goed.

Voor de (jonge) man

Björn Borg is vaak de eerste boxer die jongens gaan dragen naarmate zij wat ouder worden. Ze begrijpen dat dit een merk is wat zij in hun kast willen hebben. Het zit lekker en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Of je nu jong of oud bent, Björn Borg is altijd een goed idee.

Badmode

Björn Borg heeft tevens een erg fijne badmode lijn. De modellen zijn stoer en comfortabel. Het zijn exemplaren die je eigenlijk in elke kleur en stijl wil hebben omdat ze het altijd goed doen! De badmode van dit merk is tevens altijd leuk om cadeau te krijgen.

Het ideale cadeau

Zoals we hierboven ook al schreven is dit merk perfect om cadeau te geven! Jong en oud is altijd erg blij om een Bjorn Borg te krijgen. Wij hebben in de winkel de meest leuke items hangen. Weet ook dat je vrij snel de leukste items kunt aanschaffen in onze online shop!

Andere merken

 

Benieuwd naar meer stralende items voor de man? Neem een kijkje tussen onze andere merken en verruim jouw horizon.

Calvin Klein

Calvin Klein

Hom

Hom

Mey

Mey

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!