Accessoires bij M&N Bodyfashion

Accessoires maken je outfit helemaal af. Of je nu op zoek bent naar een speciale accessoire voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets om je outfit af te maken, bij ons vind je het allemaal.

Merken

Alle merken

Categorieën

Breast Tape: om je uitstraling te versterken

Breast tape is een eenvoudig maar doeltreffend accessoire dat je look kan versterken. Het is een zelfklevende tape die je borsten optisch vergroot en je buste een mooie vorm geeft. Onze breast tape is gemaakt van zachte en comfortabele materialen en is gemakkelijk aan te brengen.

Handdoeken: voor een fris en verzorgd uiterlijk

Handdoeken zijn essentieel voor een fris en verzorgd uiterlijk. Bij M&N Bodyfashion hebben we een uitgebreid assortiment van handdoeken in verschillende kleuren en stijlen. Onze handdoeken zijn gemaakt van zachte, duurzame materialen die je huid verzorgen, terwijl je er stijlvol uitziet.

Kies jouw accessoires bij M&N Bodyfashion

Bij M&N Bodyfashion hebben we accessoires voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een speciale accessoire voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets om je outfit af te maken, wij hebben het allemaal. Onze collectie bestaat uit breast tapes, handdoeken, sieraden, sjaals, sokken, petten, handschoenen, schoenen en nog veel meer. Kijk snel bij ons en vind jouw perfecte accessoire.

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?