Shapewear van M&N Bodyfashion - Het perfecte figuur in een handomdraai

M&N Bodyfashion biedt een breed scala aan shapewear om je figuur een boost te geven. Of je nu op zoek bent naar een corrigerende body, jurk, legging, onderrok of slip, bij M&N Bodyfashion vind je de perfecte shapewear voor elke gelegenheid. De stevige stoffen helpen je om je figuur te vormen en alle oneffenheden te camoufleren. Met de shapewear van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur.

Merken

Alle merken

Categorieën

Corrigerende body’s

Met de corrigerende body’s van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur. De body’s zijn gemaakt van stevig materiaal en helpen daarom om alle oneffenheden te camoufleren. Ze geven je een slanke, vrouwelijke taille en een prachtig silhouet.

Corrigerende jurken

Met de corrigerende jurken van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur. De jurken zijn gemaakt van soepel materiaal en helpen daarom om alle oneffenheden te camoufleren. Ze geven je een slanke, vrouwelijke taille en een prachtig silhouet.

Corrigerende leggings

Met de corrigerende leggings van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur. De leggings zijn gemaakt van stevig materiaal en helpen daarom om alle oneffenheden te camoufleren. Ze geven je een slanke, vrouwelijke taille en een prachtig silhouet.

Corrigerende onderrokken

Met de corrigerende onderrokken van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur. De onderrokken zijn gemaakt van stevig materiaal en helpen daarom om alle oneffenheden te camoufleren. Ze geven je een slanke, vrouwelijke taille en een prachtig silhouet.

Corrigerende slips

Met de corrigerende slips van M&N Bodyfashion heb je binnen no-time het perfecte figuur. De slips zijn gemaakt van stevig materiaal en helpen daarom om alle oneffenheden te camoufleren. Ze geven je een slanke, vrouwelijke taille en een prachtig silhouet.

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!

Trigger

We zijn verhuisd van de Peperstraat 20 naar de Dubbele Buurt 9! Komt u onze nieuwe prachtige locatie bekijken?