Lingerie

We raden aan om de lingerie na elke 2 draagdagen te wassen. Was de lingerie indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder, zorg dat het in beweging blijft. Niet wringen of wrijven. Naspoelen met lauw schoon water, totdat al de zeep resten verdwenen zijn.

Gebruik je liever de wasmachine? Dat kan, maar moet wel heel voorzichtig gebeuren en er is altijd een risico dat je lingerie (zelfs in een waszakje) klem komt te zitten in de machine, zodat je lingerie onherstelbaar kapot gaat. Neem je dat risico voor lief doe de lingerie dan altijd in een afsluitbaar waszakje, zo is het risico op beschadigde lingerie in de draaiende wastrommel het kleinste. Vul de trommel maximum tot een derde op. Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30° of op het programma “fijne was” of “wol was”. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel.

Stop lingerie nooit in de droger, maar droog ‘aan de lucht’. Lingerie kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Hang de BH steeds op aan de middenvoor zodat hij gelijkmatig kan drogen. Leg de lingerie nooit op een warmtebron. Berg je lingerie pas op wanneer het helemaal droog is. Lingerie mag niet gestreken worden.

Badmode

Vermijd het dragen van nieuwe badkleding in de sauna of in de jacuzzi. Vermijd overmatig contact met chloor en zonnebrandproducten.

Spoel badkleding na elke draagbeurt direct uit in schoon, lauw water. Was badkleding in een koud sopje. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Laat het nooit een nachtje staan. Wring badkleding nooit uit!

Stop badmode nooit in de droger, maar droog ‘aan de lucht’. Badmode kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Berg je badkleding pas op wanneer het helemaal droog is.

De Winkelmand is Leeg

Bekijk ons assortiment!